Schoensterilisator

Clean & Green Schoensterilisator/drogerlogo

 

 

UV-ozon schoensterilisator/droger: U plaatst de UV-ozon schoensterilisator/droger in beide schoenen en steekt de stekker in het stopcontact. Door de combinatie van UV-licht in een bepaalde frequentie en de ozon, zijn uw schoenen na 10 minuten bacterie- en schimmelvrij. (Afmeting: 21 x 7 cm, geschikt voor schoenen vanaf maat 37. Set van 2 stuks. Verbruik: 12W dus energiezuinig, ozon-emissie: 0.01 ppm – 0.05 ppm = binnen de Europese Veiligheidsnorm (niet gevaarlijk voor uw gezondheid!)

Eenvoudig in gebruik

U plaatst de UV-ozon-schoensterilisator/ droger  set in beide schoenen en steekt de stekker in het stopcontact. Vervolgens drukt u op de grote ronde knop op de power controller. Een klein lichtje op de controller gaat aan en de beide UV-lampen in de 2 schoensterilisators gaan branden. Na 10 minuten zijn uw schoenen bacterie- en schimmelvrij. Daarna start automatisch het verwarmen en drogen. 

Laat overtollig vocht (zoals regen en sneeuw eerst goed uit uw schoenen druipen voordat u de schoensterilisator erin zet. Meestal zijn vochtige schoenen zoals na het sporten of een regenbui, binnen een uur droog. Mochten ze na die tijd nog niet droog zijn, laat de UV-ozon-schoensterilisator/ droger set er dan rustig langer inzitten – de droogfunctie schakelt na 1,5 uur automatisch uit (ook handmatig eerder zelf te stoppen). De UV-OZON schoensterilisator/ droger set heeft een vaste droog temperatuur van 45 graden en kan dus non-stop gebruikt worden.  De onderkant van de UV-OZON schoenreininger / droger set voelt goed warm aan dus zorg dat kinderen er niet aan kunnen komen!

Ideaal om schoenen, laarzen, en sportschoenen te steriliseren, te drogen en van geurtjes te ontdoen. Ook onmisbaar op wintersport, droogt en desinfecteert namelijk ook uw ski- en snowboard-schoenen! Door dagelijks gebruik te maken van de Clean & Green UV-ozon-schoensterilisator / droger set, voorkomt u zweetvoeten, voetschimmel, schimmelnagels en exceem. Kleding wast u namelijk dagelijks, maar schoenen kunnen nu eenmaal niet in de wasmachine maar behoeven evenzo regelmatig van bacteriën ontdaan te worden. 

Ook te gebruiken om sokken schimmelvrij te maken (die worden nl in de wasmachine op 60 graden niet gedoodt). Indien u reeds last heeft van een van bovengenoemde klachten, behandelt uw al uw schoenen, laarzen, pantoffels etc met de UV-ozon schoensterilisator. Dit herhaalt u in het begin een aantal keren per week zodat al uw schoenen, laarzen, pantoffels etc bacterie- en schimmelvrij zijn. Zo voorkomt u herbesmetting !!

jan 26, 2017 | Posted by | Reacties uitgeschakeld voor Schoensterilisator
Design by JDezign