Permsal Magnesiumzout

Permsal magnesium-olie

Perfect om het hele lichaam mee in te smeren, maar ook geschikt voor verlichting van pijnlijke plekken of een heerlijk ontspannend gevoel. Advies: dagelijks een dosering van 20 spray’s, wat overeenkomt met 250 mg magenesium (50% van uw ADH). Eenmaal aangebracht dient u de olie 10 minuten te laten inwerken. Vervolgens kunt u de olie desgewenst afspoelen met water. Het is niet noodzakelijk, maar het kan wat plakkerig aanvoelen wanneer u het laat zitten.

Permsal magnesium-sportolie

Speciaal voor sportliefhebbers de Permsal Magnesiumsportolie. Niet alleen heeft het een positief effect op prestaties, ook helpt het spierkrampen tegen te gaan. De olie ontzuurt de spiercellen na een intensieve training en zorgt daarmee voor meer soepelheid van de spieren. Naast 31% van de meest zuivere magnesiumchloride bevat deze olie ook 3% DMSO (dimethylsulfoxide): een 100% natuurlijke transporter die snel in alle weefsels van het lichaam doordringt. Het verwijdt plaatselijk de bloedvaatjes, maakt de zenuwen minder prikkelbaar en remt ontstekingen.

Permsal Magnesiumkristallen
Naast olie biedt Pedicure Nanda van Spijker ook magnesiumkristallen, welke zeer geschikt zijn om te gebruiken in combinatie met een ontspannen voet- of ligbad. De kristallen hebben dezelfde snelle en effectieve kracht als olie, dus het magnesium wordt direct opgenomen via de huid. Uw pedicure adviseert een voetbad van 20 à 30 minuten met 125 gram kristallen op 3 liter water. Dit is zeer geschikt voor het bestrijden van huidaandoeningen zoals eczeem en voetschimmel. Voor een totale lichaamsbehandeling lost u 400 tot 800 gram magnesiumkristallen op in bad met warm stromend water. Perfect voor een heerlijke nachtrust. Ook geschikt voor kinderen.

Persmal Bodyscrub

Extra zachte huid. Voor een extra snelle opname van het magnesium en tegelijkertijd een extreem zachte huid, gebruikt u de bodyscrub. Door de reinigende werking van het Keltisch zeezout komt de heilzame werking van het magnesium nog beter tot zijn recht en worden de 84 mineralen in deze scrub nog beter door de huid opgenomen.

Permsal Magnesium-gel

Extra warme sensatie. Als alternatief op onze olie is deze magnesium-gel ontwikkeld. Deze gel trekt grotendeels in de huid. Tevens geschikt voor het inpakken van pijnlijke gewrichten. Smeer de pijnlijke plek in met de gel en wikkel deze vervolgens in met een zwachtel. Hiermee creëert u een extra warme sensatie en zal de magnesium nog beter door de huid opgenomen worden.

sep 3, 2017 | Posted by | Reacties uitgeschakeld voor Permsal Magnesiumzout
Design by JDezign