Pedicure Nanda viert jubileum!

Feest bij Pedicurepraktijk Nanda van Spijker. In de maand september viert Pedicure Nanda van Spijker haar 2,5 jarig bestaan! In maart 2015 heb ik besloten om mijn pedicurepraktijk te heropenen nadat ik deze in 2007 moest sluiten in verband met een verhuizing naar het buitenland. 

Twee jaar geleden heb ik besloten om mijn beroep weer op te pakken en hierin veel tijd en energie gestoken in de opleiding – de upgrade tot medisch pedicure – om weer helemaal bij te zijn en vervolgopleidingen om bij te blijven om de zorg aan uw voeten op peil te houden. 

Door mijn inspanningen en het vertrouwen van familie en het gezin, kan ik met trots terugkijken op een hernieuw opgebouwde trouwe en tevreden klantenkring. 

Ik voel me me dan ook zeer dankbaar dat ik mag zijn waar ik nu sta. Ik houd van mijn vak! Om te vieren dat mijn voetzorgpraktijk 2,5 jaar bestaat krijgt iedere client een gratis voetscrub-behandeling of Permsal voetpakking aangeboden bij een volledige voetbehandeling! 

jubileum

Deze actie geldt t/m eind oktober 2017. Maak snel een afspraak via 06 14 9898 15 0f boek online uw afspraak via mijn website (www.pedicure-nandavanspijker.nl/agenda/) of facebook!

sep 1, 2017 | Posted by in Uncategorized | Reacties uitgeschakeld voor Pedicure Nanda viert jubileum!
Design by JDezign