Peclavus producten

Peclavus-productenpeclavus_logo (1)
De verzorgingsproducten van Peclavus staan garant voor meer dan 30 jaar betrouwbaarheid en werkzaamheid. De natuur biedt alles wat nodig is voor een natuurlijke huidverzorging. Onze huid bezit niet alleen veel zintuigen, het heeft ook een groot vermogen om te regenereren. Doel van de Peclavus-lijn is om dit vermogen te ondersteunen.
 

Peclavus waarborgt de strenge hygiëne- en kwaliteitscontroles van deze huidvriendelijke producten. Peclavus-producten zijn op een zo natuurlijk mogelijke manier gefabriceerd en bevatten geen aardolieproducten, zoals vaseline en paraffine, geen stoffen van het dode dier en is ook niet getest op dieren, geen kunstmatige geurstoffen en geen conserveringsmiddelen. Door een strenge hygiëne en kwaliteitscontroles wordt de kwaliteit van deze huidvriendelijke producten gewaarborgd. Peclavus: één merk; vier productlijnen. Basic-, Special-, Sensitive- en Sportlijn. De meeste producten van Peclavus zijn gecertificeerd en voorzien van het Duitse Natrue-Gutesiegel.  Dit garandeert: gebruik van natuurlijke en biologische stoffen, Milieuvriendelijke verpakking, geen aardolieproducten, geen siliconenderivaten, geen genetisch gemodificeerde stoffen en niet op dieren getest.

Peclavusproducten en toepassing:

Peclavus basic goudsbloem voetencrème is een verzorgende, verzachtende en regenererende crème. Deze creme werkt prima als eerste hulp bij kleine huidbeschadigingen en druk- en wrijfplekken. De creme is ook te gebruiken bij een gevoelige huid en baby's. Bevat: goudsbloemextract en baardmos.

Peclavus basic klovencrème helpt bij kloven en scheurtjes in de huid. Door de vettende en verzorgende werking wordt de stofwisselinge gestimuleerd en bevorderd deze de weerstand en elasticiteit van de huid. Ook leverbaar in stift.

Peclavus basic voetdeo spray bevat een groot aantal bio-actieve werkstoffen, een groot aantal flavonoiden, anthocyanen en een groot aantal polyphenolen die een gunstge invloed hebben op de celgroei en celregulering. De spray is rijk aan kalium en bevat o.a: vit. c, calcium en ijzer, werkt zeer regenererend, verfrissend en voorkomt tegelijkertijd overmatige eeltvorming. Het werkzame effect wordt juist bepaald door de samenwerking van al deze stoffen. Bevat: waardevolle extracten van granaatappel, aloe vera en baardmos. 

Peclavus basic voetdeo crème de voetgeur wordt effectief en langdurig bestreden, trekt snel in, is zweet- en geur remmend, anti-bacterieel, werkt jeuk remmend. Bevat: Salie-olie.

Peclavus basic crème granaatappel bevat en zeer groot aantal polyfenolen en is daardoor en prima antioxidant. Werkt regenererend en verzorgend. Ideaal voor de vermoeide huid. Bevat een waardevolle samenstelling van van natuurlijke granaatappel en hoogwaardige oliën uit rozebottels en macadamianoten. Verder bevat deze crème baardmos die overmatige eeltvorming voorkomt.

Peclavus basic crème vettend is de ideale verzorging bij een ruwe en droge huid. Het complex van antibacteriële werkstoffen zorgt voor een solide bescherming. Bevat kamfer en menthol. Verzorgt de droge en ruwe huid, bevordert de zelfgenezing van de huid en de regeneratie van de huid. Heeft een vettend effect op de huid zonder een vetfilm op de huid achter te laten.Trekt goed in. Ideaal voor de dagelijkse verzorging van de voeten. Ook geschikt voor de diabetespatiënten.

Peclavus basic wijnblad crème is om zware benen weg te masseren. Het sap van aloë vera bladeren en panthenol zorgen voor een zachte, gladde huid. Deze crème vermindert lichte zwellingen en heeft een gunstige werking op de beenaderen. Bevat rode wijnstokbladeren, arnica, ginseng en paardenkastanje.

Peclavus special antimyx crème werkt tegen schimmel op de voet en tussen de tenen. Jeuk remmend en trekt snel in met een effectieve werking.

Peclavus special antimyx tinctuur zilver is een optimale beschermer tegen huid- en nagelmycose. Het ondersteunt de natuurlijke beschermingsfunctie van de huid door schimmelwerende eigenschappen. Werkt vochtinbrengend, verzachtend, desinfecterend, verbetert de huidstructuur en normaliseert de huidflora. Bevat een multiwerkzaam complex van micro-zilver, aloe vera-extract, glycerine, lavendel-, kruidnagel-,teatree-, en salbei-olie. Opmerking: Micro-zilver vernietigt schadelijke micro-organismen op het huidoppervlak. Hierdoor wordt de huid verbeterd en beschermd. 

Peclavus special eeltbalsem vermindert kloven en eeltplekken. De natuurlijke salicyl die deze balsem bevat werkt eelt verminderend en bevat daarbij de perfecte toevoeging van extracten van geitenbaard, schietwilg, jojoba-olie, kokosolie, tarwekiemolie en amandelolie zorgen voor een goede verzorging en verzachten de huid.


Peclavus special nagelversteviger Deze nagelversteviger verbetert de nagelstructuur en voorkomt (verder) inscheuren van de nagel. Oneffenheden en scheurtjes worden opgevuld. De nagel krijgt zijn natuurlijkeelasticiteit en weerstand terug. Bijzonder geschikt voor brokkelige nagels. Gebruiksaanwijzing: Dun en gelijkmatig aanbrengen, is ook heel goed te gebruiken als basis voor nagellak.

Peclavus sensetive crème diabetes voor de verzorging van de normale huid. Werkt zweet- en geur remmend, verfrissend, ontspannend, deodoriserend en regenererend. Wordt goed door de huid opgenomen waardoor er geen vetlaag op de huid achterblijft. Voorkomt bacteriële infecties en irritaties van de huid. Bevat salie.
Peclavus sensetive urea Vochtregulerende crème voor een zeer droge huid, ook geschikt voor de diabetische voet. De urea bevordert het vocht opnemend vermogen van de huid tot diep in de huidlagen. Tegelijkertijd verhinderen waardevolle oliën en algenextracten het vochtverlies en een grote hoeveelheid aan onverzadigde vetzuren stimuleert de vetstofwisseling.
jan 26, 2017 | Posted by | Reacties uitgeschakeld voor Peclavus producten
Design by JDezign