Oil’n More

Oil'n More extra formuleLogo_Oil_n_More_FRAMO_header_merken_pagina

De extra formule is een verzorgingsproduct dat is samengesteld voor de droge/schilferige huid, extreme huidirritatie tussen de tenen en kalknagels. Deze formule bevat een krachtige range van tea tree olie, citroen olie, eucalyptus olie en Manuka honing, die samen een bacteriebestrijdende en verzorgende werking hebben. Het product wordt aanbevolen voor het verzorgen van de huid en kalknagels. Bij droge/schilferige huid aan de voeten wordt aangeraden deze formule tweemaal daags aan te brengen, het liefst ‘s ochtends en ‘s avonds.

Bij schimmelnagels wordt aangeraden om de nagels eenmaal per week zelf licht te vijlen (zonder beschadiging van huid of nagelbed) of dit door de pedicure eens in de vier à vijf weken te laten doen. Aangeraden wordt om het product consequent tweemaal daags op de nagels en rondom de nagels goed aan te smeren (nagelriemen/wallen/uiteinde).

Na enkele weken is bij consequent gebruik vernieuwing vanuit de matrix van de nagel zichtbaar. Dit is het teken dat er een gezonde nagel ontstaat. Doorzettingsvermogen is vereist bij behandeling van kalknagels. De extra formule werkt ook uitstekend bij jeuk op de lichaamshuid. Geadviseerd wordt om het product na het douchen aan te brengen. Deze formule is uitermate geschikt voor de verouderende en uitdrogende huid en de diabetische huid/voet. Tevens is dit product voorzien van microbiologisch onderzoek.

jan 26, 2017 | Posted by | Reacties uitgeschakeld voor Oil’n More
Design by JDezign