Naspan Nagelbeugel

In Slovenië betekent het woord Naspan "uitgerust". Gebaseerd op de Naspan ® Platinum nagelbeugels van Gerlach Technik laat zich daaruit het attribuut "zacht" afleiden. De ontwikkeling stamt volledig uit de podologenbranche. De Podologen Inge Radojicic en Norbert Cohrs creëerden het idee en ontwikkelden over de jaren, in samenwerking met Hermann Burltmair, de Naspan.

De eendelige beugel is als een sinuscurve gevormd en genereerd daardoor een uniek herstellend en liftende werking. Voor de verschillende nagels zijn er verschillende formaten beugels. Om de juiste pasvorm te selecteren, moet de nagel eerst worden gemeten. Een eerdere afdruk is niet nodig. Bij het zetten kan de beugel 1 tot 3 mm opgerekt worden. Het verloopt automatisch na het instellen terug naar de oorspronkelijke nagelvorm.

De Naspan ® Platinum reguleert zichzelf en past zich aan de nagel aan. Daardoor is er geen activatie of bijdraaien nodig zoals bij andere typen beugels. Zelfs op moeilijke locaties is de beugel eenvoudig en pijnloos aan te brengen. De Naspan ® Platinum technologie mag alleen worden toegepast door gekwalificeerde medisch pedicures in het bezit van een Naspan ® Platinum certificaat. Om dit certificaat te behalen heb ik de Masterclass Naspan ® Platinum moeten volgen bij Kaledi Academy.

Untitled design (2)

feb 11, 2018 | Posted by | Reacties uitgeschakeld voor Naspan Nagelbeugel
Design by JDezign