Mijn praktijk gaat verhuizen!

Leuke plannen voor 2020. Niewe start met de praktijk, nieuwe huisstijl, nieuwe naam en nieuw logo. Volgend jaar februari bestaat mijn pedicurepraktijk vijf jaar – de tweede start. In 2001 opende ik mijn eerste praktijk en in vergelijk met de praktijk zoals deze nu (nog) is, is dit al een wereld van verschil. Letterlijk want tussen beide praktijken zat een verhuizing naar het buitenland en weer terug. Nu dus mijn derde praktijkfase – de fysieke presentatie wordt binnenkort gepresenteerd via social media.

Verhuizing

Onlangs was ik op een receptie waarbij een voormalig client van mijn eerste praktijk-periode mij aansprak. Ze vroeg hoe het mij was vergaan en hoe het nu ging. En dat ze destijds mij zo jong vond. En zo voorzichtig. Een jonge moeder die haar intrede nam in de wereld van de voetzorg. Onzeker vooral. Drukker met het zorg verlenen dan met het ondernemen. Want dat was niet aan de orde. Ik denk nog met regelmaat terug aan deze persoon. Want zo zag ik mezelf  toen helemaal niet. Ik was doende, druk met de kids, ontwikkelen van mijn werk en geen idee wat het ging worden. Maar het ging best goed. En toen gingen we verhuizen met het hele gezin. Plan voorgelegd aan mijn omgeving, netjes afgerond, spullen ingepakt en gegaan. Maar degene had wel gelijk.

Ontwikkelingen

Ruim een jaar later waren we terug. Met een hele bups aan positieve ervaringen rijker – en teleurstellingen. Dat hoort er nu eenmaal bij. En een aantal jaren gelanterfanterd. Klinkt wellicht vreemd, maar die tijd had ik nodig om erachter te komen wat ik nodig had om verder te gaan. Wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik allemaal? Door veel vrijwilligerswerk toe doen bij onder andere; de bibliotheek, schrijven voor Vechtdal Centraal, filmen en monteren bij Vechtdal Leeft, het werken bij de kringloopwinkel Deuroe Veuroe en het ontmoeten van vele mensen die bij deze verschillende vrijwilligerswerkzaamheden horen heb ik mijn talenten mogen ontdekken en (her-)ontwikkelen. In 2015 de opleiding tot medisch pedicure gevolgd, vlak daarna sportpedicure en nog steeds ben ik aan het ontwikkelen; onder andere in de Arkada-techniek en Unibrace nagelregulatie. Ik groei en verwonder mezelf tot deze ontwikkelingen.

Missie

De vrijwilligers-ervaringsjaren komen vandaag de dag op hun plek in mijn pedicurepraktijk en tot het ontstaan van WandelWol antidruk-wol. En nu is het tijd om uit huis te gaan. Zakelijk gezien dan. Aan de Backxlaan 360 in Nieuwleusen heb ik de wens om mijn beroep als medisch pedicure in een serieuzer voetlicht te treden. En met het aantal vierkante meters is er ook ruimte om samen te werken met anderen die raakvlakken hebben met voeten en zorg. En om mijn vak als pedicure te kunnen profileren. Ik heb een missie: namelijk de zorg aan onze voeten bewust te krijgen.

Derde stap

De verhuizingsdatum van mijn derde stap ligt in het verschiet. Daar is nu nog geen concreet zicht op, de verbouw is in volle gang. Clienten in mijn bestand krijgen persoonlijk bericht van de verhuizing en via mijn Facebookpagina. Mijn voortgang is te volgen via @PedicureNandavanspijker op facebook. 

nov 6, 2019 | Posted by in Uncategorized | Reacties uitgeschakeld voor Mijn praktijk gaat verhuizen!
Design by JDezign