Leuk om kennis te maken!

Untitled design (3)

Mijn naam is Nanda van Spijker-Stegerman, voetverzorgster van beroep en werkzaam vanuit huis in mijn praktijk Medisch Pedicure Nanda van Spijker aan de Bolsterslag 4 in Nieuwleusen.

Mijn hart ligt bij het verzorgen van voeten. De mens staat in dienst van zijn onderdanen en daarom is verzorging van voeten zo belangrijk want zonder dit onderstel komen we geen stap verder. Dat zorg aan de voeten noodzakelijk is komt u pas achter wanneer voeten (pijn)klachten gaan geven. En waarom zult u wachten tot uw voeten pijn gaan doen, ook preventief bent u bij mij het beste af.

Schimmelnagels

Ik heb veel kennis op het voetgebied en ben me aan het professionaliseren in het behandelen van mycosenagels, tevens heb ik speciale Care-trajecten opgesteld, deze zijn onder andere hier te vinden. Of download schimmelnagel-brochure. Ik werk hygiënisch en volgens de Code van de Voetverzorger. Professionaliteit staat voorop.

Specialisaties

Naast de reguliere voeten ben ik ook gediplomeerd om diabetische voeten, reumatische voeten en overige risicovoeten te behandelen. Daarnaast ben ik bevoegd om specialistische technieken toe te passen. Denk hierbij aan nagelregulatie (bij een ingroeiende nagel), nagelreparatie (bij kapotte of mycose-nagel), antidruktechnieken bij pijnlijke drukplekken (bv WandelWol antidruk-wol) en orthesiologie (standafwijking tussen de tenen). En blijf ik workshops/cursussen volgen om mijn kennis op peil te houden. 

Sportpedicure

Ook de sporters onder ons kan ik tot dienst zijn, in december 2016 ben ik certificeert sportpedicure. Tijdens het hardlopen, voetballen, volleyballen etc maken we intensief gebruik van onze voeten, deze krijgen het op dat moment flink te verduren. Bij sport gerelateerde nagel- en huidaandoeningen moet u denken aan ingroeiende nagels, stootnagels, gescheurde nagels, blaren, kloofvorming, likdoorns en vaak schimmelinfecties door het gebruik van openbare ruimtes/douches. 

Als sportpedicure adviseer ik u om naast het behandelen van deze acute aandoeningen uw voeten preventief te behandelen. Om zo erger te doen voorkomen of eventueel door te verwijzen naar podotherapeut of sportfysiotherapeut. Als sportpedicure ben ik ook in te schakelen wanneer u diabetes heeft of reuma. Immers voor deze voeten is beweging zo goed.

Diploma's & certificaten

Ik sta als Medisch Pedicure Sport ingeschreven bij ProCert; het Kwaliteitsregister voor Pedicures en Provoet; de brancheorganisatie voor de voetverzorging. Ook ben ik in het bezit van het certificaat voor de schimmeldiagnostiek UMC St. Radboudziekenhuis, waarvoor ik iedere drie jaar weer op herhaling moet. Zoek niet langer, u heeft mij gevonden; De juiste Zorg voor uw Onderdanen. Tel: 06 14 98 98 15.

Groet Nanda van Spijker

 

 

 

 

2

jan 28, 2017 | Posted by | Reacties uitgeschakeld voor Leuk om kennis te maken!
Design by JDezign