Arkada Methode

De Arkada techniek is een corrigerende procedure voor ingroeiende nagels wanneer andere methoden geen resultaat bieden. Een drastische ingreep als in het verwijderen of deels verwijderen van de nagel is niet altijd nodig. Directe verlichting na één behandeling, soms zijn er meerdere controle-behandelingen nodig om kleine aanpassingen uit te voeren om tot het juiste resultaat te komen. Reden van aanpassing kan zijn; de convexiteit van de nagel en de mate van (in)groei van de nagel etc. 

Klachten kunnen zijn:

Ingroeiende nagels, tunnelnagels, traumanagels, krulnagels, stootnagels, zwakke nagels, kleine teennagels, begeleiding bij ingroei door verhoogd nagelbed (na bijvoorbeeld problemen groeien van herstelde teennagel).

Besef dat bij genetische of verworven afwijkingen van de nagelplaat het probleem niet voor altijd is opgelost. De Arkada-specialist kan altijd weer tijdig ingeschakeld worden om erger te voorkomen.

Een week voor de behandeling wordt er gestart met tweemaal daags druppelen met Arkada's Serum TC16 om de elasticiteit van de nagelplaat te verhogen. Dit is nodig om het lift-effect van de Arkada Methode te vergemakkelijken. De daarna aangebrachte acryllaag zorgt voor stabiliteit. 

De Arkada-behandeling duurt één uur. Na 7 dagen vindt er een controle plaats, het tweemaal daags druppelen met het serum moet dan worden doorgezet tot aan de controle. Nadien éénmaal daags tot het flesje leeg is. Na 2 maanden komt de client terug om de acryllaag te verwijderen of eventueel een aanpassing te maken wanneer het gewenste resultaat nog niet optimaal is.

Het is belangrijk dat u weet hoe u het beste voor uw nagels kunt zorgen. Hierover krijgt u een brochure mee, zodat u deze informatie thuis rustig kunt nalezen. Verder is het van belang dat u de adviezen over het voorkomen van ingroeiende nagels ter harte neemt. Uw inzet draagt bij aan het resultaat.

De 'cube' waarmee effectief, snel en 100% veilig de ingroeiende nagel kan worden behandeld is in feite het extra paar handen voor de specialist. Met behulp van speciale manipulatoren wordt de nagelplaat gestabiliseerd en gevormd. Natuurlijk worden alle instrumenten, manipulatoren en de cube zelf, gedesinfecteerd na elke behandeling. 

Arkada Serum TC16

Arkada's serum TC16 is een regenererend serum, welke bevat collageen ter hydratatie, Tea Tree ter bestrijding van infecties en glycerine bevordert de opname hiervan in de huid en door de nagelplaat. Het serum is nodig om de behandeling te vergemakkelijken. Het serum dient te worden aangeschafd voor aanvang van de behandeling en zit niet bij de behandelijngsprijs inbegrepen.

 

Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak: 06 – 14 98 98 15

Untitled design (1)

feb 11, 2018 | Posted by | Reacties uitgeschakeld voor Arkada Methode
Design by JDezign