Agenda

AANDACHT GEVRAAGD: in verband met een werktrip van 31-5 t/m 5/6 bevestig ik je gemaakte afspraak op woensdag 5 juni. Wacht dan ook op de bevestigingsmail. Jouw gekozen tijdstip staat dan rood gemarkeerd en is niet in te plannen door een ander.

Je staat op het punt om een afspraak te plannen via mijn online-agenda. Superhandig en ideaal te combineren met je eigen agenda op het moment dat het jou het beste uitkomt.

Kies je behandeling en klik op het tijdstip dat je past. Het vakje zal direct rood kleuren ten teken dat dit tijdvak door jou is gekozen. Denk dus niet dat dit moment bezet is. Liever een ander moment of twijfel je? Wacht dan even 10 minuten en je tijdvak zal niet langer rood meer zijn en zijn vrijgegeven. Je afspraak is pas geldig op het moment dat je een bevestiginsgmail van Pedicure Nanda van Spijker hebt ontvangen. Pas dan staat je afspraak echt vast.

Iets niet duidelijk? Mail dan naar info@pedicure-nandavanspijker.nl of bel 06 14 98 98 15 (ma-vr 9.00 – 16.00 uur). Scroll door naar onderen voor diverse opties qua behandelingen en uitleg daaromtrent.

feb 4, 2016 | Posted by | Reacties uitgeschakeld voor Agenda
Design by JDezign